Istentisztelet minden vasárnap 10.00-től, ami a gyülekezet facebook oldalán is követhető élőben.

Tinédzserek

A fiataloknak kis csoportokban segítünk abban, hogy az őket foglalkoztató kérdésekre válaszokat találjanak, hogy egy jó közösség tagjai legyenek, és, hogy Istenhez közelebb kerüljenek – mindezeket elsősorban a Biblia, a Jézus által kapható Jó Hír, és az egymással való közösség által.

Alapvetően ezt kétféleképpen szervezi Kertész Dániel (@daniellelkesz) fiatalokkal foglalkozó lelkipásztorunk: személyes kapcsolat és kiscsoportos alkalmak által.

Ha valakinek elmondanád, hogy milyen a suli, hogy milyen küzdelmeid, kérdéseid, nehézségeid vagy örömeid, sikereid vannak (ezek lehetnek önmagaddal, vagy Istennel kapcsolatosak), akkor vedd fel a kapcsolatot vele:

Ha van kedved csatlakozni egy jó hangulatú társasághoz, beszélgetéshez, Biblia-olvasáshoz, akkor a Péntek délután 3-tól (7-9. osztályosoknak) vagy az 5-től (10-12. osztályosoknak) kezdődő IFI csoportokat ajánljuk neked. Persze az IFI szervez egyéb programokat is, amik különösen is jók azok számára, akiknek ez a pénteki időpont nem megfelelő.

A hited megismerésére, a hitedben való megerősödésére külön KONFI képzést is szervezünk, annak alkalmai Vasárnaponként Istentisztelet előtt délelőtt 9-kor vannak, egy jó hangulatú beszélgetés keretében válaszoljuk meg ezeket a kérdéseket: Mit hiszek én? és: Mit hiszünk mi?

Amit már a következő 1 percben megtehetsz: a fenti online platformokon olvass el egyet @daniellelkesz megosztott áhítatai közül. Ezek a podcastekkel, YouTube videókkal együtt itt találhatók összegyűjtve.