Istentisztelet minden vasárnap 10.00-től, ami a gyülekezet facebook oldalán is követhető élőben.

Az idei gyülekezeti nyári tábor 2024.07.10-15. között lesz Balatonszárszón

A tábor alapigéje: ,,Mindennek rendelt ideje van”

A délelőttök során vendégelőadók tartanak a felnőtteknek előadásokat, melynek témái az idő érzékelése, felfogásai, bibliai szemlélete; Hol tart az élet?; Hol tartunk az életben? Ezalatt a kisebbek korcsoportos foglalkozásokon vehetnek részt, az ifis fiatalok pedig számukra érdekes témákat (kapcsolataink, konfliktusaink kezelése) dolgoznak fel, a témáról hallgatva, beszélgetve, akár szórakoztató feladatokat, kihívásokat is együtt elvégezve.
Az előadásokon elhangzottak elmélyítésében kiscsoportos beszélgetések segítik a résztvevőket. A délutáni szemináriumok nem követik szorosan a fő tématervet, itt a sokszínűség a fő szempont. A tábor az egyéni lelki épülés mellett lehetőséget nyújt a közösségbe való beilleszkedésre, valamint kikapcsolódásra is. A délutáni szabadidős tevékenységek mellett mind a felnőttek, mind az ifis fiatalok -ők külön összegyűlve az ifjúsági lelkész szervezése alatt- késő estig együtt lehetnek, beszélgethetnek, kikapcsolódhatnak közös tevékenységekkel is.

A 2024-es gyülekezeti tábor részvételi díjai a tavalyihoz hasonlóan kissé bonyolultabban alakulnak, kérlek figyelmesen olvassátok el!

A normál ár a tábor valós részvételi díja, a gyülekezet ezt az összeget fogja kifizetni az egyes résztvevők után. Idén is lesz külön kedvezményes részvételi díj, amelyet csak egyháztagok (akik tavaly fizettek egyházfenntartói járulékot) és csak január 31-ig leadott jelentkezés esetén, ifisek pedig csak szülővel/szülőkkel történő részvétel esetén választhatnak amennyiben szükségesnek érzik. Kedvezményes ár esetén nem tudunk extra igényeket figyelembe venni. Akinek keretei megengedik, köszönettel vesszük, ha hozzájárul a kedvezmények és a tábor egyéb költségeinek fedezéséhez támogatás felajánlásával, aminek mértékét (5-10-15-20 ezer Ft) rátok bízzuk, a jelentkezési felületen lehet majd jelezni. Tehát ti magatok dönthetitek el, hogy milyen mértékben járultok hozzá a tábor költségeihez. Támogatást a helyszínen szép kártyával történő többlet fizetéssel is el tudunk fogadni.

Annak érdekében, hogy a tábor mindenki számára elérhető maradjon, szívesen fogadjuk ha lehetőségeitek szerint többet tudtok fizetni a kedvezményes árnál. Célunk, hogy a támogatást mindenki anyagi lehetőségeinek mértékében vegye igénybe. 
Akiknek anyagi nehézség miatt a kedvezményes részvételi díj is gondot okoz, továbbra is fordulhatnak nagyobb mértékű támogatásért a diakóniai bizottsághoz, melyet írásban az irodában lehet kérvényezni.

Ifi-s ár csak Ifi szállás esetén érvényes! (És ez fordítva is igaz, amennyiben marad hely, felnőtt is választhatja az ifi szállást ezen az áron) Ifis korú fiatalok szállodai szobába felnőtt normál áron jelentkezhetnek. A gyerek 3-11 éves korig gyerek, 3 év alatt ingyenes. Tehát gyerek, ha 2012.07.15. után és ingyenes, ha 2020.07.15. után született.
Szállodai szobáknál két felnőtt teljes ára a minimum, ettől csak indokolt esetben térhetünk el.

Fejenként (min.) 25.000 Ft előleget fogunk kérni mindenkitől a jelentkezés során! Igen, a gyerekek után is, és igen, a várhatóan szép kártyás fizetés esetén is! Egyedül a 3 év alatti gyerek kivétel.

Idén először kérni fogunk egy második részletet is -szintén 25.000 Ft- március végéig! Szép kártyás fizetés esetén ez már nem kell.
A fennmaradó összeg pedig akár több részletben is fizethető az irodában kártyával/kp; a gyülekezet számlájára átutalással (10700196-44800507-51100005; közlemény: SDG tábor – Név), vagy a helyszínen Szép kártyával. Ha Szép kártyával a teljes összeget fizetnétek, az előleget visszautaljuk.

A gyülekezet márciusig 30% előleget (3,7 millió Ft) kell elutaljon a szállásadónak, köszönettel vesszük, ha az előlegen felül is érkeznek addig befizetések. Akik nem Szép kártyával fizetnek, kérjük május 15-ig a teljes összeget fizessék be.

A részvételi díjak tehát:
Felnőtt normál: 92.000Ft
Felnőtt kedvezményes: 85.000Ft
Ifi normál: 70.000Ft (+IFA 18 év felett)
Ifi kedvezményes: 63.000Ft (+IFA 18 év felett)
Gyerek normál: 45.000Ft
Gyerek kedvezményes: 40.000Ft

Jelentkezni január 8-tól lehet, ami az előleg befizetésével válik véglegessé. A jelentkezési link itt és a gyülekezet Facebook oldalán elérhető.

Tervezett jelentkezési határidő február 29, de szabad helyek hiányában a jelentkezés hamarabb is lezárulhat, melyet jelezni fogunk a tábor Facebook csoportjában és a regisztrációs felületen is. Várólistára ezt követően is lehet jelentkezni.

Lemondani május 31-ig az addig befizetett összeg visszafizetésével, június 20-ig 10.000Ft/fő bennmaradásával lehet.

További információt kérni, érdeklődni az irodában és a tabor.refgodollo@gmail.com címen lehet.