Istentisztelet minden vasárnap 10.00-től, ami a gyülekezet facebook oldalán is követhető élőben.

Idén nyáron két hétig, izgalmas hittan táborokat szervezünk “Irány a tenger!” címmel, hogy a gyerekek szórakoztató és tanulságos időt tölthessenek el egymással. Az első hét (június 26-30) elsősorban a Szent Imre, Erkel, Damjanich, Petőfi és más gyülekezeti hittanos diákokat célozza meg, hiszen a táborban az ő tanítóik lesznek jelen.

A második hét (július 3-7) a Hajós Iskolába járó hittanos gyerekek számára készül, mivel a tanítók többsége onnan érkezik. Mindkét tábor tematikája, költsége és egyéb részletei megegyeznek, csak az időpontok különböznek. A táborokra azokat a diákokat várjuk, akik az alsó tagozatos osztályokat fejezték be.

A tábor ára 30.000 Ft/fő, de több testvér esetén kedvezményes áron, 28.000 Ft/főért lehet részt venni. Az előző évekhez hasonlóan örömmel fogadjuk a nagyobb összegű befizetéseket adományként, amelyet a tábor programjainak finanszírozására fordítunk. A befizetés a szülői értekezleten kizárólag készpénzben lehetséges, Kertészné Bikki Boglárkánál.

Fontos tájékoztatás: szülői értekezletet tartunk június 19-én, 18:30-kor.

Kérjük a szülőket, hogy külön űrlapot töltsenek ki minden gyermek számára, akik részt kívánnak venni a táborban. Egy gyermek csak egy táborba tudunk fogadni.

Az űrlap online elérhetősége: https://forms.gle/i5rc9PvG66gzKSC6A

By admin