Istentisztelet minden vasárnap 10.00-től, ami a gyülekezet facebook oldalán is követhető élőben.

A 2023-as gyülekezeti tábor (július 12-17.) részvételi díjai kissé bonyolultabban alakulnak az eddigiekhez képest, kérlek figyelmesen olvassátok el!

Aki már megtette, a jelentkezési felület itt érhető el.

A legfontosabb változás, hogy lesz külön támogatott, kedvezményes részvételi díj, amelyet csak egyháztagok (akik idén fizettek egyházfenntartói járulékot) és csak január 31-ig leadott jelentkezés esetén, ifisek pedig csak szülővel/szülőkkel történő részvétel esetén választhatnak. Aki ezzel nem kíván élni, választható a normál “önköltséges” ár, ami a tábor valós részvételi díja, a gyülekezet ezt az összeget fogja kifizetni az egyes résztvevők után. Illetve akinek keretei megengedik, köszönettel vesszük, ha hozzájárul a támogatások fedezéséhez támogatói ár választásával, vagy ettől függetlenül bármekkora összeg befizetésével. Tehát ti magatok dönthetitek el, hogy milyen mértékben járultok hozzá a tábor költségeihez. Támogatást a helyszínen szép kártyával történő többlet fizetéssel is el tudunk fogadni.

Annak érdekében, hogy a tábor mindenki számára elérhető maradjon, szívesen fogadjuk ha lehetőségeitek szerint többet tudtok fizetni a támogatott árnál. Célunk, hogy a támogatást mindenki anyagi lehetőségeinek mértékében vegye igénybe.

Akiknek anyagi nehézség miatt a támogatott részvételi díj is gondot okoz, továbbra is fordulhatnak nagyobb mértékű támogatásért a diakóniai bizottsághoz, melyet írásban az irodában lehet kérvényezni.

Ifi-s ár csak Ifi szállás esetén érvényes! (És ez fordítva is igaz, amennyiben marad hely, felnőtt is választhatja az ifi szállást ezen az áron) A gyerek 3-11 éves korig gyerek, 3 év alatt ingyenes. Tehát gyerek, ha 2011.07.17. után és ingyenes, ha 2019.07.17. után született.
Szállodai szobáknál két felnőtt teljes ára a minimum, ettől csak indokolt esetben térhetünk el.
Jelentkezéskor fejenként (min.) 10.000Ft előleget fogunk kérni mindenkitől (csak 3 év alatt nem). A fennmaradó összeg pedig akár több részletben is fizethető januártól május 10-ig az irodában kártyával/kp; a gyülekezet számlájára átutalással, vagy a helyszínen Szép kártyával. Ha Szép kártyával a teljes összeget fizetnétek, az előleget visszautaljuk.

A gyülekezet március végéig 30% előleget (3,6 millió Ft) kell elutaljon a szállásadónak, köszönettel vesszük, ha az előlegen felül is érkeznek addig befizetések.

A részvételi díjak tehát:
Felnőtt kedvezményes: 70.000Ft
Felnőtt normál: 80.000Ft
Felnőtt támogató: 85.000Ft
Ifi kedvezményes: 50.000Ft (+IFA 18 év felett)
Ifi normál: 60.000Ft (+IFA 18 év felett)
Gyerek kedvezményes: 30.000Ft
Gyerek normál: 40.000Ft

Támogatott jelentkezés és előleg befizetés január 8-tól január 31-ig.
Normál díjas jelentkezés és előleg befizetés január 8-tól február 28-ig.

Szabad helyek hiányában a jelentkezés hamarabb is lezárulhat, melyet jelezni fogunk Facebookon és a regisztrációs felületen is. Várólistára ezt követően is lehet jelentkezni.

Lemondani május 31-ig az addig befizetett összeg visszafizetésével, június 30-ig 10.000Ft/fő bennmaradásával lehet.