micronase

Hírek, programok

Templomnyitás szabályai

Kérjük azokat, akik a hőemelkedés, láz, nátha, légúti betegségek akár legenyhébb tüneteit tapasztalják magukon, vagy a velük egy háztartásban élők közül beteg valaki, hogy az érintettség ideéig ne vegyenek részt az Istentiszteleten, maradjanak otthonaikban és az online közvetítést kövessék!


A kormányzati előírásnak megfelelően az Istentiszteleten részvevőknek kötelező a maszk használata, kivéve a szolgálattevőknek a szolgálatvégzés idejére. A maszkot mindenkinek magának kell biztosítani önmaga számára. A maszkot a templomtérben tartózkodás alatt (Istentisztelet előtt és után is) végig hordani kell!


Érkezéskor mindenkinek a kezét fertőtleníteni kell a főbejáratnál elhelyezett készülék segítségével. A mosdókban is biztosítjuk a kézmosás, fertőtlenítés lehetőségét.


Az ülésrend a házigazda/presbiter útmutatása alapján történik: megérkezés, kézfertőtlenítés után csak az általuk kijelölt helyre üljünk le. A nem egy családhoz tartozók között a másfél-két méter távolságtartás a templomban tartózkodás teljes ideje alatt betartandó. A családok együtt ülnek, tőlük a megszabott távolságra a többi család/személy.


Előírás, hogy az ablakoknak (bukóra) nyitva kell lennie, valamint az ajtóknak is, hogy a szellőzést biztosítsuk.


A templom termeinek és tárgyainak takarítását, fertőtlenítését folyamatosan biztosítjuk.


Egyházunk a közös éneklés korlátozását kérte: azt tanácsolták, hogy maximum két ének legyen egy-két versszakkal. Ennek megfelelően a kezdő és záró éneket énekeljük közösen (alatta kötelező a maszk viselése).


Az Istentisztelet végén sem lehet “tömörülés” a templomtérben. A kivonulásnak sorrendje van, amit a lelkipásztor közöl, ehhez mindkét kijáratot igénybe kell venni.


Az Istentisztelet végén a beszélgetések a kellő távolságban (másfél-két méter) megtartása mellett a templom előtti téren és a templom udvarán történjenek meg, kerülve a belső terek használatát.


Az üdvözlés, elköszönés alkalmával, de a személyes beszélgetések során is a testi kontaktus formáit mindenkinek mellőznie kell!


Minden hétköznapi alkalom a nyári szünetig az internetes térben, pl. Zoom, Discord rendszereken keresztül kerül megtartásra.


Az esküvőkre az Istentiszteletekre vonatkozó szabályok érvényesek. Ennek megfelelően kb. 60-70 fő tud részt venni egy esküvőn.

 

Ön itt van: Kezdőlap Alkalmak Templomnyitás szabályai

Elérhetőségek

  • Tel/Fax: +36 28 410 191
  • Email:
    godollo@reformatus.hu
  • Levelezési cím:
    2100 Gödöllő, Szabadság tér 9.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


 

Lelkészi Hivatal

A Lelkészi hivatal hétfő, szerda, pénteki
napokon 8-12 óráig újra nyitva tart.
Telefon: 06 28 410-191

Látogatóink

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi

Gyülekezetünk számlaszáma

10700196-44800507-51100005
Kérjük utalásánál a közlemény mezőben tüntesse fel az utcanevet és házszámot is.
Külföldi utalás esetén:
   SWIFT: CIBHHUHB
   IBAN: HU74-1070-0196-4480-0507-5110-0005